***       Водещите вечерни новини       на 28 февруари 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 28 февруари 
Коментари Харесай

Водещите новини! Само коалиция ГЕРБ-СДС-ПП-ДБ можела да доведе до съставяне на кабинет. „Театрални драми“ не само в Народния


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 28 февруари   

 

По-малко от четири месеца след началото на спора в Народния спектакъл основният режисьор на трупата Александър Морфов бе уволнен дисциплинарно. Днес шефът на театъра Васил Василев му е връчил заповедта с съображение уронване престижа на шефа. 

***

Обръщението на Кръстева приключва с: „ …време за мълчане и време за говорене; време за обичане и време за мразене; време за война и време за мир. Еклесиаст 3:1-8 VBG “.

***

***

Още един конфликт.

Дъщерята на незабравимия Тодор Колев: „ Това ме извърши с наяве отвращение, тъй като Мутафчиев нито е бил възпитаник, нито е споделял техните визии за спектакъл, както и морални полезности “.

Пред „ Телеграф “ Албена Колева посочи, че въпросът е честен - че Христо Мутафчиев като началник на САБ не е защитил проф. Крикор Азарян, когато са го изгонили от НАТФИЗ, нито в този момент е подкрепил режисьора Александър Морфов. „ Той ръководи съюза като Едноличен търговец, а не да пази гениите “.

***

Вариантът България да има постоянно държавно управление е единствено един - евроатлантическо болшинство. Иначе казано, коалиция сред ГЕРБ-СДС и " Продължаваме промяната - " Демократична България ".

Това мнение показаха в изявление за бТВ политическите анализатори Слави Василев и Цветанка Андреева.

***

„ …били предизвикани от тях и са се случили поради „ персонални търкания “. „ Не споделям, че е жертва, само че споделям, че е бил провокиран… “

***

„ #ИмаКак и #ИмаКой да прави политика по различен метод, без стремглава корупция и обири, както и политическа ирония с разсъдък и в рамките на човешкото достолепие. Зависи от всички нас “.

***

***

ВИДЕО

Войниците от ВСУ организират занятия по ръководство на танковете " Леопард 2 ", техническа поддръжка на бойните машини, зареждане на оръдието и пукотевица

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР